REFERENCE A BLOG

Evora Smart kompenzuje své emise

Evoře Smart nedáme dopustit na ochranu životního prostředí, proto jsme se rozhodli aktivně přistoupit k péči o naši planetu. S radostí vám oznamujeme, že se aktivně účastníme inovativního programu na kompenzaci emisí CO2, které vznikají při provozu našich firemních vozidel. Každým litrem paliva, který natankujeme, přispíváme k výsadbě a péči o české lesy, na čemž nám velmi záleží.

HORSKÝ HOTEL VIDLY

Jako první ubytovací zařízení ze sítě RegioJet Hotels se hotel Vidly pyšní moderními technologickými inovacemi, které jsme zde instalovali (Evora Smart s.r.o.) a které výrazně zvyšují kvalitu a komfort pobytu hostů a zároveň přispívají k významným energetickým úsporám.

MODERNÍ RODINNÝ DŮM KŘENOVICE

Nahlédněte s námi do rodinného domu, který se nachází v malebné obci Křenovice nedaleko Brna.

Nejmodernější technologie, jako je kompaktní jednotka PKOM4 nebo chytrá domácnost od LOXONE, tvoří v dokonalé souhře zdravé, úsporné a bezpečné prostředí pro celou rodinu.

REZIDENČNÍ KOMPLEX LELEKOVICE

Realizace chytré domácnosti s technologií Loxone - 20 pasivních domů

tvoří klidné sídlo nedaleko pulzujícího města Brna. Každý z těchto dvojdomů je pečlivě navržen s dvěma bytovými jednotkami, které rozprostírají svou pohodlnost přes jedno nadzemní podlaží a prostorné obytné podkroví.

INOVACE S VYUŽITÍM 3D TISKÁRNY

Inovace spojená s 3D tiskem. Jedním z nejvýraznějších příkladů těchto inovací v domě, který zpracováváme, jsou servo klapky. Tyto sofistikované prvky se tisknou přímo u nás v rámci společnosti Evora, a to pomocí předních technologií v 3D tisku.

Tato metoda výroby nám umožňuje s velkou přesností a rychlostí vyrábět tyto klíčové komponenty vzduchotechnických systémů. Díky flexibilitě 3D tisku jsme schopni snadno přizpůsobovat a modifikovat design těchto součástí podle specifických potřeb daného projektu.

Architektonicky zajímavá rezidence s jedinečným výhledem

Prozkoumejte tento rodinný dům v Brně. Jeho pokročilá technologie, jako je tepelné čerpadlo HITACHI, fotovoltaika s bateriemi Solax a inteligentní systém LOXONE, vytváří efektivní, pohodlné a bezpečné prostředí. Přečtěte si více o tom, jak tato technologie funguje a zlepšuje kvalitu bydlení.

FVE 473kWp - KSK PRECISE MOTION, a.s.

 Jeden z našich nejnovějších a největších projektů je fotovoltaická elektrárna o výkonu 473 kWp na výrobních halách společnosti KSK PRECISE MOTION, a.s.. Tento úspěšně dokončený projekt potvrzuje naše schopnosti a zkušenosti v oblasti fotovoltaických elektráren.

 

Rezidenční výstavba 21 Apartmánů Opatov

Umístěné poblíž Opatova na Moravě, tento areál s 21 mezonetovými apartmány představuje modernizaci bývalého rekreačního střediska u rybníka Vidlák. Tyto luxusní apartmány jsou postaveny v souladu s nejnovějšími trendy a technologiemi, jako jsou například konstrukce typu pasivní dům s energetickým hodnocením třídy A.   


Osvětlete svůj život s fotovoltaikou a ušetřete

V dnešním newsletteru se podíváme na fotovoltaické elektrárny, které snižují náklady na bydlení, mají dlouhou životnost a pozitivní dopad na životní prostředí. Také se zaměříme na některé mýty, které obklopují fotovoltaiku. 


Rodinný dům v Brněnských Řečkovicích 

Evora Smart se specializuje na instalaci chytré technologie Loxone, která zajišťuje automatizaci různých úkonů a proměňuje celý dům v energeticky úsporný, inteligentní a harmonický celek řízený miniserverem.

 


Modulární chytrá sauna využívá Touch Pure Flex

Sauna na zahradě? Žádný problém! Seznamte se s maximálním komfortem díky inteligentnímu ovládání Loxone od Evora Smart ve špičkové modulární sauně společnosti Eko modular. 

PROČ ZVOLIT AUTOMATIZACI, CHYTROU DOMÁCNOST?

Automatizace Loxone nabízí celou řadu funkcí které integruje do jednoho většího celku. Je to ideální řešení jak pro tzv. chytrou domácnost, tak pro automatizaci v komerčních aplikacích.

Každá z technologií je na objektu standardně řízena separátním systémem od výrobce. Typicky venkovní stínění, vytápění, chlazení nebo větrání s rekuperací tepla. Jednotlivé technologie tak nepracují společně, neboť o sobě navzájem neví. Jejich potenciál zůstává nevyužitý a jejich provoz bývá často ekonomicky nevýhodný. Přitom právě provázanost těchto technologií nabízí klientům mnohem vyšší stupeň komfortu, bezpečí a snížení provozních nákladů.

Systém Loxone navrhujeme tak, aby jej bylo možné v budoucnu kdykoliv rozšířit např. o integraci zavlažování zahrady, centrálního zvlhčovače k rekuperaci, či ovládání sauny. Možností je mnoho a není nutné vše pořizovat ihned na začátku.

Stačí jen v průběhu tvorby projektu počítat s přípravou, aby budoucí rozšíření systému automatizace Loxone bylo co nejsnažší bez zbytečných vícenákladů.